Tidigare projekt

Alviks torn

Nybyggnad av 151 lägenheter i Bromma. På detta projekt har vi utfört en detaljprojektering av bygghandlingen för PEAB och El-comfort.

Ulriksdals skolan

En nybyggd skola i Solna där vi utförde en detaljprojektering utav bygghandlingen för Solna kommun. PEAB hade totalentreprenaden och Vreta elinstallation utförde elarbetet under projektet.

Näsby slott

Ombyggnad av ett slott från 1700-talet till en konferensanläggning med hotellrum och storkök. I detta projekt utförde vi en inventering och en utredning av den befintliga elanläggningen.

Norrtäljeportens handelsområde

Detaljprojektering av bygghandling för ett handelsområde på 28000 kvm.

Sundbybergs köksbryggeri

I detta projekt byggdes en kyrka i Sundbyberg om till ett ölbryggeri. Vi utförde en detaljprojektering av bygghandlingen på uppdrag för Elcomfort.

Bromma Boardwalk

Nybyggnadsprojekt för Stockholms stad på 212 lägenheter.

Arhems omsorgsboende

Sigtuna hem höll i ett nybyggnadsprojekt av ett omsorgsboende i Arhem. Vi har gjort en detaljprojektering av bygghandling för Salléns elektriska.

Västermalmsgallerian

Nybyggnad av kontor 900m2. I detta projekt har vi tagit fram bygghandlingen utifrån systemhandling.

Åsikten

Nybyggnad av 78 Iagenheter i Uppsala. Detaljplanering av bygghandling för Salléns elektriska.

Marholmen

Vi utförde detaljprojekteringen för ombyggnaden av denna konferensanläggning belägen i Roslagen. Riksbyggen förvaltning stod för totalentreprenaden.

Silverdals sporthall

I samarbete med Skanska fick vi chansen att vara med på det nybyggnads projekt som resulterade i Silverdals sporthall. Vi tog fram detaljprojekteringen utifrån den bygghandling som ligger till grund för detta projekt.

Finnboda terrass

Nybyggnad av 93 st Iägenheter i en delad entreprenad för HSB Stockholm. I detta projekt tog vi fram detaljplaneringen av bygghandlingen för SBA elektriska.