Jobba hos oss!

Som arbetsgivare eftersträvar vi en trivsam arbetsplats med varierande projekt. Vi vill expandera med nya talanger samt ha den spetskunskap/erfarenhet som många projekt kräver. Är du intresserad av att utvecklas och växa inom elbranschen? Vi är alltid intresserad av nya medarbetare. Vi söker både dig med erfarenhet som elkonstruktör och dig som jobbat som elektriker tidigare men nu vill testa på något nytt. Vi ser det höga värdet utav praktisk erfarenhet av elbranschen. På HJ är vi ett familjärt gäng med en tät sammanhållning och gillar tanken av att vi gemensamt skall utvecklas tillsammans med företaget. Är du intresserad av att bli en utav oss? Tveka inte, tryck på länken nedan!

”Man får jobba med alla olika delar av projekteringsarbetet. Du sitter inte bara med exempelvis kanalisation utan du får göra allt! Det är roligt och utmanande och man får en bättre överblick över bygget som helhet. Sen är det ett litet glatt gäng med bra sammanhållning.”

 

”På HJ Consult har man större möjlighet att leda sina egna projekt. Man göra alla delarna från grunden till slutfas och det tycker jag är en stor fördel med att jobba på ett mindre företag som det här.”